03 de novembre 2008

Benvinguts jovesdarenys.com

Avui he tingut l'honor d'informar de la creació d'un nou mitjà de comunicació a Arenys de Mar. Es diu: www.jovesdarenys.com i és un portal d'informació que cerca l'atenció dels adolescents i els joves que hi ha a la vila.

Hi ha un parell d'aspectes d'aquest projecte que m'han cridat molt l'atenció :


1er : El fet de fer néixer un nou mitjà d'informació. Serà per deformació professional o perquè sóc un dels convençuts que quan més informació més cultura, més reflexió, més riquesa, més debat, més crítica... en definitiva més desenvolupament. I que això passi al meu voltant m'alegra.


2on. Que hi hagi gent Jove disposada a embarcar-se en un projecte d'aquestes característiques i que desmenteixi el tòpic que'ls joves son uns desarrelats que'ls importa res més que divertir-se i passar.s'ho be. Que són uns destralers i que no s'enteren de que va la vida. Celebro que hi hagi exemples com aquest que desmotin el tòpic. Ho celebraré encara més quan la plana sigui un èxit. La sortida, però, ja ha estat un tanto.


I finalment veure que la oferta informativa a Arenys segueix ampliant-se. Diuen que som pocs i mal avinguts. Es veritat. Però que a un poble de pocs menys de 15.000 habitants hi hagi 11 mitjans de comunicació diferents és tot un èxit i diu molt, penso, tant del teixit social que'ls consuméis, com de l'econòmic que'ls manté.


Enhorabona nois per la valentia. Molta sort i conteu amb mi sempre que us faci falta. Jo també soc Jove. D'esperit que no d'edat ni de melenes, (com és evident).

1 comentari:

Bernat Bombí ha dit...

Estigues tranquil que algun joves continuarem lluitant per fer d'Arenys un POBLE.