16 de gener 2012

Tancar el cercle (16/01/2012)

La noia de l’anunci de sostenidors mostra el seu encant amb orgull. Sap que crida l’atenció. Que es fa mirar un munt de vegades. Que genera sentiment de desig en molts homes. Li queden bé: blancs, negres, vermells, llisos amb puntes, amb transparències, de fantasia, creuats, sense creuar.... per això se’ls posa tots, els mostra tots. Es fotografia amb tots. Te una virtut natural heretada de la seva mare que també tenia uns pits formosos i una figura esvelta. Només li ha calgut un lleu toc de cirurgià per acabar d’arrodonir una petita falta de volum a la part superior de les mames.

A La noia de l’anunci de sostenidors la conviden a totes les presentacions i estrenes, a les desfilades i als sopars de gala. Avui l’acompanya un jove model company de feina i demà un ric magnat de l’automoció. Tant se val ella mostra el seu encant i els seus encants en totes i cada una de les oportunitats que li donen. Escots de punxa, de palabra de honor, vestits cenyits esquenes nues... tot li queda bé.

La noia de l’anunci de sostenidors s’assabenta un dia que un jove conductor, absort per la imatge del darrer anunci, pateix un accident a la cruïlla de l’avinguda. Se sent satisfeta. Pensa un altre que ha caigut. No li falten pretendents, escull entre un ampli ventall de joves grans, alts petits rics i....només rics. Manté dues relacions simultànies una amb un jove model austríac amb qui pràcticament no hi ha parlat mai però a qui li cau tant i tant bé el vestit per a les trobades de gala, i que l’acompanya a gairebé totes les presentacions. I la del Canadenc que va conèixer un hivern esquiant i que és un amant de primera amb qui passa unes nits de pel•lícula. Per cert tampoc no hi ha parlat mai gaire.

A la noia de l’anunci de sostenidors l’acompanya sempre la seva mare i una assistenta. El pare es passa el dia jugant a golf i el germà es dedica a invertir el diner que ella guanya. Els paga la casa, els cotxes, els estudis, el servei, les aficions i els vicis. Ah i també el sou. Ha delegat el control de les seves contes a un administrador que li ho porta tot. Ell li diu que gastar i quant. Va ser la millor decisió perquè els números sempre l’han marejat molt. Va ser un dels motius pels que es va alegrar tant quan va deixar d’estudiar tot just acabada la primària.

A la noia de l’anunci de sostenidors el temps li va passant factura i cada cop s’eixampla més. Cada cop va més sovint al cirurgià. Cada cop li posen més pròtesis. Ja fa setmanes que no la conviden a sopar ni a presentacions. Ara només anuncia sostenidors de subjecció. La seva imatge penja a les parades de calces i mitjons i fa molt de temps que no es veu als grans anuncis de les avingudes. El seu administrador ha desaparegut. La seva mare ja no l’acompanya i el seu germà es troba en una presó tailandesa acusat de tràfic de drogues.

A la noia de l’anunci de sostenidors se li ha acabat l’encant, se li ha arrugat la mirada. Ha perdut turgència i cada cop li és més difícil seduir. Igual que’ls pretendents, li han marxat els diners i ja no s’hi mira a l’hora d’acceptar una feina. Els estudis d’art dramàtic li han servit de poc perquè potser no és la seva capacitat interpretativa el que buscaven aquells directors. Li queda tant poc: Tant poc orgull, tant poc diner, tant poc de tot el que va tenir que qualsevol cosa li es bona.

La noia de l’anunci de sostenidors ha fet realitat un dels seus grans somnis: Fer d’actriu al cinema. Deixar les sessions de fotografia pels rodatges. Veure la seva imatge a les portades dels DVD’s.

La noia de l’anunci de sostenidors es treu els sostenidors i s’ofereix submisa i entregada a les ordres del director de la pel•lícula i als desitjos de tres actors porno que, alhora, faran d’ella el que vulguin. Un d’ells és un jove actor que busca en aquella pel•lícula la ocasió de fer salt i convertir-se en l’home de l’anunci de calçotets.