12 de gener 2009

Un interès molt interessat.

6,5% d'interes és el que hauran de pagar aquells "emprenedors" que demanin un crèdit a La Caixa, per finançar el seu projecte.

Aquest és l'acord que han signat aquest matí el Consell Comarcal del Maresme i la entitat creditícia que, a través de la empresa del seu grup Microbank, farà efectius els ajuts.

A més, aquells que vulguin accedir a aquests "crèdits a baix interès", ho hauran de fer a través del Maresme Centre de Negocis, un ens depenent del Consell Comarcal, que haurà d'aprovar, prèviament el pla d'empresa i que s'encarregarà, no només d'avalar el projecte sinó de fer un seguiment del mateix.

La iniciativa va encaminada a persones que'ls seus recursos siguin limitats i necessitin un ajut econòmic per posar en marxa la seva empresa. El crèdit te un límit de 15.000€ i s'haurà de retornar en, com a molt, 5 anys.

Actualment moltes entitats bancàries estan facilitant crèdits al 5,25 i 5,50% d'interès. Es a dir un punt per sota de les facilitats acordades entre Microbank i el Consell Comarcal del Maresme.