17 d’octubre 2008

Lògica administrativa

Queda fora de qualsevol lògica ciutadana. Ja fa anys que a Arenys de Mar hi ha problemes amb els camions de gran tonatge. La senyal de trànsit que'ls prohibeix l'entrada a La Riera no es veu i molt sovint es troben encallats en alguna de les estretes rotondes que hi ha al llarg de la via. Finalment, i desprès d'anys de formidables espectacles protagonitzats per camions, camioners, Policia Local conductors, etc, etc...s'ha aconseguit que'l Parlament accepti una proposta per canviar de lloc la senyalització. A partir d'ara el govern té 4 mesos per demanar informes tècnics, estudiar-los, decidir si la senyal es veu o no es veu. Si resulta que consideren que es veu desestimaran la proposta. Si, tal com diu el Diputat, coincideixen en que no es veu acceptaran la proposta i els tècnics, posteriorment a un nou estudi, decidiran quina és la millor ubicació per tal que sigui visible. Total: amb sort l'estiu vinent estarà arreglat.

¡¡¡¡És increïble!!!! 8 mesos, 8, per moure 10 metros una senyal de trànsit. Dos informes tècnics, un tràmit parlamentari i 250 dies per aconseguir que una senyal, que ja hi és, estigui posada en un lloc visible. Tot aquest procés perquè un matí qualsevol dos operaris, (aquestes coses sempre les han de fer dos un sol no pot mai), vagin i moguin el senyal 10 metres.

Cal que racionalitzem el funcionament de l'administració. És urgent. Entenc que els processos públics han de ser garantistes però no comprenc com poden ser tant inútils.

¡¡¡¡¡Per l'amor de Déu estem parlant de moure un senyal no de fer una autopista!!!!!