13 de gener 2009

El Conseller Huguet va a Arenys.... de restaurants

Pràcticament la meitat de la visita que els Conseller Huguet te previst fer aquest divendres a Arenys de Mar, se la passarà menjant.

Tal i com ha fet públic el Departament d'Innovació Universitat i Empresa, aquest proper divendres 16 de gener el Conseller Josep Huguet te previst visitar Arenys de Mar.

Segons el pla de visita, l'Hora d'arribada està prevista a les 9,45 per visitar l'empresa tèxtil Aretex. A les 11.00 visitarà el Restaurant Hispània, durant 30 minuts. 11,35 Mercat Municipal, 11,50 Ajuntament. 12,35 Drassanes Arenys i a les 14.00 i fins les 16.00 està previst el Dinar al Restaurant Portinyol.

En total sis hores de visita 2 hores i mitja de les quals se les passarà en dos reconeguts restaurants de la zona famosos per les seves exquisideses gastronòmiques, un, i per la seva àmplia carta de marisc, l'altre.

Es dona la circumstància que Arenys de Mar es troba en ple desenvolupament d'una nova zona industrial, Vall de Gata Ponent, continuació de la existent, Vall de Gata Draper, on a priori, el Conseller d'Empresa, no hi te previst anar-hi.